Savosolar on allekirjoittanut lopullisen sopimuksen Grenaa Varmevaerkin kanssa

Savosolar ja tanskalainen Grenaa Varmevaerk A.m.b.a. ovat solmineet lopullisen sopimuksen suuren aurinkolämpöjärjestelmän toimituksesta. Sopimuksen lopullinen arvo on noin 3,5 miljoonaa euroa sisältäen aurinkokentän, jonka koko on lähes 21 000 m2. Projekti on sekä arvoltaan että kooltaan Savosolarin tähänastisen historian suurin. Savosolar kertoi tarjouskilpailun voittamisesta 9.5.2018.

Sopimus kattaa aurinkolämpöjärjestelmän kokonaistoimituksen Grenaa Varmevaerkille. Järjestelmän rakentamisessa ja asennuksissa tehdään yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, Savosolarin strategian mukaisesti. Valtaosa töistä tehdään pääosin tämän vuoden aikana. Luovutuksen on suunniteltu tapahtuvan helmikuun 2019 lopussa.

“Savosolarin ja paikallisten yhteistyön tuloksena asiakas saa käyttöönsä maailmanluokan energiajärjestelmän. Yksi tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme on Verdo Energy Systems A/S, joka on kokenut energiajärjestelmien rakentaja Tanskassa ja muissa maissa. Heidän kanssaan olemme onnistuneet tarjoamaan kilpailukykyisen ratkaisun Grenaa Varmevaerkille” kertoo Savosolarin toimitusjohtaja Jari Varjotie.

“Kiitän Grenaa Varmevaerkia luottamuksesta tulevaisuuden teknologiaamme kohtaan. Kiitän myös Verdo Energyä hyvin alkaneesta yhteistyöstä”, sanoo toimitusjohtaja Varjotie.