Savo-Solar on allekirjoittanut sopimuksen aurinkokeräinkentän toimittamisesta Ystad Energille Ruotsissa

SAVO_300_collector

Savo-Solar on allekirjoittanut toimitussopimuksen Ystad Energi AB:n kanssa aurinkolämpökeräinkentän toimittamisesta ja asentamisesta Ystad Arena -hallin katolle. Sopimuksen arvo on noin 2,4 miljoonaa Ruotsin kruunua eli noin 250 000 euroa. Keräinkentän toimitus tapahtuu keväällä 2017.

Savo-Solar voitti aurinkokeräinkenttää koskevan tarjouskilpailun marraskuussa 2016 ja neuvottelut varsinaisesta sopimuksesta käynnistyivät tarjouskilpailuun liittyvän valitusajan jälkeen. Neuvottelujen aikana toimituksen koko kasvoi alkuperäisestä kolme kertaa suuremmaksi.

Toimitus on Savo-Solarin ensimmäinen kokonaistoimitus Ruotsiin ja on hyvä referenssi tuleville ruotsalaisille asiakkaille.

Jari Varjotie, Savo-Solar Oyj:n toimitusjohtaja: “Olen erittäin tyytyväinen sopimukseen. Tarjouskilpailun voitto sinänsä oli hyvä asia, mutta toimituslaajuuden kasvaminen neuvotteluissa oli vieläkin parempi asiakkaan nähdessä ratkaisujemme heille tuoman lisäarvon. Pääsemme toimituksen tuotannossa hyödyntämään vastikään modernisoitua pinnoituslinjaamme sekä uusia tuotantomenetelmiä, jotka mahdollistavat paremman kustannustehokkuuden ja kannattavuuden.”