Savo-Solar vahvistaa läsnäoloaan Euroopassa

_DSC5144_Jari_pysty

Jari Varjotie, Savo-Solarin toimitusjohtaja

Torsten Lütten on nimitetty Savo-Solarin Saksan myyntijohtajaksi. Hänellä on 20 vuoden kokemus energiasektorin ja uusiutuvan energian myyntitehtävissä. Hän on uransa aikana toiminut menestyksekkäästi myyntitehtävissä Centrosolar AG:ssä, Eoplly New Energy Co. Ltd.:ssä, Aerospace Photovoltaic Germany GmbH:ssa ja Samil Power GmbH:ssa. Torsten on työskennellyt globaalin myynnin parissa ja luonut mittavan yhteistyöverkoston energiasektorilla.

Saadakseen vankemman jalansijan Saksan markkinoilla Savo-Solar on perustanut Hampuriin tytäryhtiön Savosolar GmbH. Paikallinen läsnäolo Keski-Euroopassa tarjoaa merkittävän edun uusien asiakkaiden hankkimisessa ja tulevien projektien neuvotteluissa.

Savo-Solar tiedotti aikaisemmin 10. helmikuuta 2017 nimittäneensä Lars Rossenin Tanskan myyntipäälliköksi ja Morten Hofmeisterin projekteista ja systeemisuunnittelusta vastaavaksi johtajaksi.

Jari Varjotie, Savo-Solarin toimitusjohtaja: “Vahvistamme myyntiorganisaatiotamme strategiamme mukaisesti. Tanskaan ja Saksaan tehdyillä rekrytoinneilla tiimimme on täydentynyt uusilla osaavilla ammattilaisilla ja vankalla asiantuntemuksella, joiden ansiosta pystymme lisäämään kilpailuetuamme paitsi Tanskassa ja Saksassa myös muissa Euroopan maissa. Tytäryhtiön perustaminen Saksaan vahvistaa asemaamme toimittajana ja tukee ponnistelujamme saksaa puhuvissa maissa. Olen erittäin tyytyväinen voidessani toivottaa Torstenin, Larsin ja Mortenin tervetulleiksi kunnianhimoiseen joukkueeseemme. Heillä kaikilla on tunnustettua ja arvostettua kokemusta toimialalta ja he pystyvät antamaan koko potentiaalinsa Savo-Solarin hyväksi ensimmäisestä työpäivästään lähtien.”