Empower vahvistaa asemiaan Elenian sähköverkkopalvelujen kumppanitoimittajana

Empower-konserniin kuuluva Empower PN Oy ja sähkönsiirtoyhtiö Elenia Oy ovat solmineet mittavan kumppanuussopimuksen sähköverkon verkosto- ja palvelutöistä vuosille 2017–2019. Sopimuksen arvo on Empowerille yli 20 M€. Siihen sisältyy myös kaksi kahden vuoden optiota.

Sopimus koskee sähkön jakeluverkon suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluita, vianhoitopalvelua sekä sähköasemien kunnossapitopalveluita.

”Kattava kumppanuussopimus on merkittävä strateginen askel Empowerin Jakeluverkko-toimialalle. Pitkä sopimuskausi tuo toimintaamme pitkäjänteisyyttä ja luo erinomaiset mahdollisuudet kehittää palveluita yhdessä Elenian kanssa”, Empower PN Oy:n toimitusjohtaja Timo Kiiveri toteaa.

”Määrätietoinen työmme sähköjakelun varmuuden parantamiseksi jatkuu vakaana, kun rakennamme valittujen kumppaniemme kanssa säävarmaa sähköverkkoa tulevaisuuden yhteiskunnan tarpeisiin”, Elenian rakennuttamis- ja hankejohtaja Jarkko Kohtala sanoo.

Empower on toiminut jo aiemmin Elenian sopimuskumppanina vastaavissa palveluissa, nyt palvelu laajenee yhteensä viidelle sopimusalueelle Hämeessä ja Keski-Suomessa.