Savo-Solar on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Dansk Energi Servicen kanssa

Savo-Solar Oy ja Dansk Energi Service A/S ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä, joka kattaa avaimet käteen -periaatteella toimitettavien aurinkolämpölaitosten myynnin ja kehittämisen Tanskassa.  Dansk Energi Service toimittaa energiaratkaisuja ja huoltopalveluja etupäässä kaukolämpöasiakkaille ja on yksi alan johtavista toimijoista Tanskassa. Yhteistyösopimuksen puitteissa Dansk Energi Service myy Savo-Solarin aurinkokeräimiä oman tarjontansa osana ja vastaavasti Savo-Solar täydentää omaa tarjontaansa Dansk Energi Servicen osaamisella.

Yhä useammat energiayhtiöt haluavat tehdä laitteiden hankintasopimukset avaimet käteen -periaatteella, jolloin he ostavat kokonaisen järjestelmän yhdeltä toimittajalta.  Savo-Solarin ja Dansk Energi Servicen tuotteet ja teknologia täydentävät toisiaan ja yhtiöt pystyvät yhteistyössä tarjoamaan aurinkolämmön kokonaisratkaisuja tanskalaisille asiakkaille. Savo-Solarin keräimien ainutlaatuinen, tehokas teknologia yhdistettynä Dansk Energi Service -yhtiön kokemukseen antaa yhtiöille vahvan kilpailuedun markkinoilla. Kumppanuus Dansk Energi Servicen kaltaisen tunnetun toimijan kanssa tarjoaa Savo-Solarille entistä paremmat mahdollisuudet päästä mukaan aurinkolämpöprojekteihin Tanskassa.

Jari Varjotie, Savo-Solarin toimitusjohtaja: “Yhteistyö vauhdittaa molempien yhtiöiden kasvua ja vahvistaa asemaamme Tanskassa ja muuallakin kaukolämmön ja prosessilämmön projekteissa.  Lisäksi se tarjoaa uusia mahdollisuuksia päästä toimittamaan tuotteitamme aikaansa edellä oleville yhtiöille, jotka haluavat parantaa kannattavuuttaan ja tehokkuuttaan.”